BEHANDELINGEN

Spray tan

Een mooie egale en natuurlijke bruine kleur? In deze salon wordt dat werkelijkheid door het gebruik van een top merk! Sterren van over de hele wereld (zoals Cameron Diaz en Jennifer Aniston zweren erbij) De Sienna X producten hebben een topkwaliteit aan ingrediënten.

Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen zoals organische aloë vera, groene thee, vitamine A & E en avocado. De Sienna X spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur. Al 12 jaar een award winning product op het gebied van spray tanning.

O.P.I. gelcolor

Gelcolor by O.P.I.

Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien.
GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

The Lady's Room, O.P.I pro spa

Manicure en Pedicure Pro Spa

Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. Met als hoofdingrediënt cupuaçu (deze vrucht wordt ook wel “de apotheek” van het amozone gebied genoemd).

Biab (builder in a bottle)

Biab is een goed product om uw brokkelende, gespleten of korte nagels weer te laten stralen. In overleg met u wordt de vorm bepaald. De specialiteit in deze salon is een natuurlijk uitziende en stijlvolle nagel in de vorm die het beste bij u past.

Ook de combinatie met een langdurige hoogglans gelcolor by O.P.I is mogelijk!